13 september, inspiratiebijeenkomst Kinderboekenweek 2023

Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Bij mij thuis’. Weet jij al welke boeken je in de klas gaat voorlezen? En welke leesbevorderende activiteiten bij dit thema passen? Kom 13 september naar de bijeenkomst in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam voor handvatten, praktische tips en inspiratie om de Kinderboekenweek in jouw klas vorm te geven. Sluit aan bij een van de workshops, kom naar de lezing en loop langs de diverse kramen. Vergeet niet je exclusieve inspiratietas voor de Kinderboekenweek op te halen!

Programma
13.30 start informatiemarkt
14.00 – 14.45 eerste workshopronde
15.00 – 16.00 plenair programma
16.15 – 17.00 tweede workshopronde
17.30   einde informatiemarkt

Informatiemarkt
De informatiemarkt is doorlopend geopend. Je vindt hier onder andere een stand van kinderboekwinkel De Geheime Tuin, lesmateriaal van stichting Positive Minds, een silent disco met De Waanzinnige Podcast, stichting Jarige Job, een stand over het maken van verteltafels en meer. Vergeet natuurlijk niet om hier je exclusieve inspiratietas te vullen.

Kosten
De inspiratiebijeenkomst is gratis voor leerkrachten van scholen die deelnemen aan de Bibliotheek op school Rotterdam. Overige organisaties betalen €100,- per persoon, exclusief btw.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Meer informatie en aanmelden kan via onderstaande link.

Vorige
Vorige

Oproep aan alle pabo- en basisschooldirecteuren: zet het leesonderwijs hoog op de prioriteitenlijst

Volgende
Volgende

Win €1000 met jouw scriptie over leesbevordering