Uitgeverij Zwijsen eert juf Lieneke op de Dag van de Leerkracht

Morgen (5 oktober) is het de Dag van de Leerkracht. Ter ere van de lancering van de opvolger van de leesmethode 'Veilig leren lezen', heeft uitgever Zwijsen een hartverwarmende video geproduceerd.

Deze video staat in het teken van juf Lieneke, een toegewijde leerkracht die bijna 500 kinderen heeft leren lezen in groep 3. Juf Lieneke symboliseert alle leerkrachten die zich dagelijks inzetten om onze kinderen de kunst van het lezen bij te brengen. In de video wordt juf Lieneke op een bijzondere wijze verrast. Meester Jesper, een bekende onderwijsinfluencer, staat klaar om haar te eren, samen met maar liefst 100 (oud-)leerlingen en collega's.

Denise Bruens, marketeer bij Zwijsen, benadrukt het belang van dit eerbetoon: "Het leren lezen van een kind lijkt soms vanzelfsprekend, maar het is eigenlijk een enorme mijlpaal. Met deze campagne willen we alle groep 3-leerkrachten laten zien dat we beseffen hoe belangrijk ze zijn, hoe kostbaar hun tijd is, en dat we dankbaar zijn dat we hen kunnen ondersteunen in dit prachtige vak."

Vorige
Vorige

Leesonderwijs in het digitale tijdperk: een nieuwe benadering

Volgende
Volgende

Blijf op de hoogte: nieuwe kerndoelen Nederlands in aantocht