Fijne feestdagen met lees- en schrijfplezier!

 

Beste lezers,

Terwijl de feestdagen naderen en de straten van Rotterdam worden verlicht door fonkelende lichtjes, willen we jullie een hele fijne vakantie wensen en alvast het allerbeste voor het nieuwe jaar.

Deze kerstvakantie laten we het bevorderen van lezen en schrijven echter niet los. Iedereen in Educatie is welkom om mee te doen aan de schrijfwedstrijd!

Fijne feestdagen en veel lees- en schrijfplezier!

Met warme groeten,
Het Heel Rotterdam Leest Team

 

(Be)schrijf de toekomst van Rotterdam en win!

Kerst staat bekend om het delen van verhalen, en wat is een betere manier om dat te doen dan door creatief schrijven? Of je nu leerling, student, docent, of directeur bent, iedereen in het onderwijs is welkom om deel te nemen aan onze schrijfwedstrijd 2050. Laat je fantasie de vrije loop en deel jouw visie op het Rotterdam van de toekomst.

🌟 Hoe deel te nemen?
Schrijf een kort verhaal, gedicht, of strip van maximaal twee pagina's en stuur het in voor 8 januari 2023. Maak kans op een mooie prijs: een boekenpakket voor de schoolbibliotheek en een cadeaubon van €150 te besteden bij Boekhandel Donner of De Kleine Kapitein.

✨ Waarom meedoen?
De kerstvakantie is de perfecte tijd om je creativiteit te laten stromen en de liefde voor verhalen te vieren. We geloven dat woorden de kracht hebben om de toekomst vorm te geven, en daarom moedigen we iedereen aan om deel te nemen aan deze feestelijke schrijfuitdaging.

Vorige
Vorige

2023 was óók het jaar van verleiding en avontuur #Romantasy

Volgende
Volgende

Effectieve werkvormen voor begrijpend lezen NT2 in het primair onderwijs