Terugblik kick off Leesambassadeurs Heel Rotterdam Leest

Op 9 juni vond de kick off voor Leesambassadeurs plaats in de Openbare Bibliotheek Rotterdam. Met een enthousiaste groep van ongeveer vijftig deelden we ervaringen en deden inspiratie op.

Zo las Elisabeth Mollema voor uit nieuwe werk. Deelde de winnares van de gezamenlijke schrijfwedstrijd van Zadkine-Techniek College Rotterdam, Sacha Schonenberg haar prachtige inzending. En was er volop ruimte voor voorbeelden uit de praktijk.

Ervaringen werden gedeeld en aannames gechallenged. Maar wat we vooral mooi vonden om te zien was dat er ruimte was om kennis te maken met elkaar. We gaan met een hoop nieuwe energie het einde van dit schooljaar in en bereiden ons vol enthousiasme vast voor op de volgende editie.


Blijf op de hoogte
We hopen dat alle deelnemers het net zo geslaagd vonden als wij. Wil je er volgende keer ook bij zijn? Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte.

Presentatie & sfeerbeelden
Wil je een nog betere impressie van de bijeenkomst? Download dan hieronder de presentatie en bekijk de foto’s.

Aanmelden als leesambassadeur
Enthousiast geworden over het leesambassadeurschap van Heel Rotterdam Leest? Wordt onderdeel van dit netwerk en meld je aan.


Download de presentatie


Sfeerimpressie

Note: een foto waar je op staat maar die je liever niet online hebt? Laat het ons weten via hallo@heelrotterdamleest.nl en we verwijderen hem direct.

Vorige
Vorige

Vacature Communicatie-PR medewerker Heel Rotterdam Leest

Volgende
Volgende

Programma kick off op 9 juni