Read2Me! is dé voorleeswedstrijd voor brugklassers

Read2Me! is dé voorleeswedstrijd voor brugklassers en al 11 jaar een groot succes! Leerlingen uit de brugklas strijden met elkaar in een wedstrijd, waarin zij elkaar fragmenten uit hun favoriete jeugdboeken voorlezen. 

 Door het hele land doen er gemiddeld 1100 brugklassen mee met deze voorleeswedstrijd! Ook dit jaar gaan we op zoek naar de Brugklas Voorleeskampioen 2023 van Nederland. 

Bibliotheek Rotterdam biedt de kans om ook dit jaar mee te doen aan deze wedstrijd. Rotterdam is in het verleden ver gekomen, maar heeft nog niet eerder de wedstrijd gewonnen. Gaat het dit keer wel lukken? 

In de bijlage is meer informatie over Read2Me! te vinden en het aanmeldformulier. 

Doe ook mee en geef je op vóór 4 november! Stuur een e-mail naar JOT@bibliotheek.rotterdam.nl 

De bibliotheek organiseert de regionale ronde bedoeld voor alle Rotterdamse scholen. Elke school geeft een winnaar op. De organisatie van de provinciale en landelijke voorleeswedstrijd wordt georganiseerd door Read2me. Deelname is gratis.

 Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Read2me. Worden uw vragen daar niet beantwoord, dan kunt u contact opnemen met Annemieke Boxem via het e-mailadres JOT@bibliotheek.rotterdam.nl

Vorige
Vorige

Geef een boek cadeau 2023

Volgende
Volgende

Wat doen vakdocenten al aan leesbevordering?