Geef een boek cadeau 2023

Vanaf 10 februari zal het geliefde boek ‘Dolfje Weerwolfje’ in de boekhandel te koop zijn voor maar € 2,99! Dat betekent dat je het heel makkelijk cadeau kunt geven aan iemand die nog geen boek heeft. Je buurmeisje bijvoorbeeld, of je neefje, of iemand in de klas. Of de hele klas!
Ook dit jaar roept ‘Geef een boek cadeau’ iedereen op om ervoor te zorgen dat ieder kind in Nederland en Vlaanderen in februari Dolfje Weerwolfje cadeau krijgt. Zodat hij of zij zelf - óf samen met de hele klas - kan gaan lezen.

Voor de middenbouw

Het is een boek waardoor beginnende lezers het plezier van lezen ontdekken, en dat de leeshonger aanwakkert! Leef je mee met Dolfje? Dan kun je blijven lezen in de 25 delen tellende serie! We zijn dan ook enorm blij met deze campagnetitel voor 2023, en verwachten dit jaar een recordaantal cadeau gegeven boeken.

Prijzen voor Dolfje

Dolfje Weerwolfje is vanaf de eerste publicatie in 1996 een doorslaand succes. In 1998 won het boek de prijs van de Nederlandse Kinderjury, en ook latere delen vielen van de serie vielen in de prijzen. In 2011 werd het boek verfilmd en kreeg dankzij de vele bezoekers een Gouden Film. In 2021 kreeg Paul van Loon 3 Gouden Boeken omdat van Dolfje Weerwolfje, SuperDolfje en Weerwolfnachtbaan ieder meer dan 75000 exemplaren verkocht zijn. Het was voor het eerst dat een schrijver drie gouden boeken tegelijkertijd kreeg.

Meer weten over Dolfje Weerwolfje en waar je het boek vanaf 10 februari kunt verkrijgen? Je leest het hier.

Vorige
Vorige

Dag van de literatuur 2023

Volgende
Volgende

Read2Me! is dé voorleeswedstrijd voor brugklassers