Breng leesplezier tot leven met onze gratis te downloaden posters!

Leesplezier is een vonk die we graag willen ontsteken in het hart van elke (potentiële) lezer. Om leesambassadeurs en leesliefhebbers te ondersteunen bij het verspreiden van dit vuur, hebben we iets speciaals ontwikkeld. Onze gloednieuwe posters, ontworpen om leesplezier te stimuleren. Deze kleurrijke posters met inspirerende zinnen zijn perfect om elke muur of hoek op te fleuren en iedereen, van kind tot volwassene, te inspireren om zich te verliezen in de wondere wereld van boeken.

Onze posters bevatten pakkende zinnen die de verbeelding prikkelen en hen uitnodigen om de wereld van het lezen te ontdekken. "Met een boek in je hand, ben je nooit alleen" en "Laat de letters dansen en woorden zingen" zijn slechts twee van de korte, krachtige boodschappen die we hebben gekozen om de aandacht te trekken.

Zelf downloaden en printen:
Het beste van alles is dat deze posters gratis beschikbaar zijn! Je kunt ze eenvoudig downloaden van onze website en printen op school. Of het nu in de klas, de bibliotheek of de gang is, hang ze op in de buurt van boekenkasten of leeshoeken om een levendige en inspirerende omgeving te creëren waar leesplezier centraal staat.

Verspreid het woord:
We willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van deze posters. Dus deel dit bericht met je collega's, stuur ze de link naar onze website en moedig hen aan om deze kleurrijke posters te downloaden en zelf af te drukken. Samen kunnen we de liefde voor lezen verspreiden en kinderen aanmoedigen om hun eigen verhalen te ontdekken.


Laten we samen leesplezier tot leven brengen! Met een klik op de downloadknop breng een dosis extra leesplezier naar jouw klas, lokaal, hoek of muur. Veel plezier en geniet van het delen van de liefde voor lezen!

Vorige
Vorige

Tien tips voor thuis en op de pabo van Jacques Vriens

Volgende
Volgende

Tien speelse tips om het leesplezier bij kleuters te stimuleren