Eerst stemmen, daarna aftellen naar de Dag van de Jonge Jury!

Jongeren tussen 12 en 16 jaar hebben nog een paar weken de tijd om te stemmen op hun favoriete boek om zo te bepalen welke schrijver de Prijs van de Jonge Jury 2022 in ontvangst mag nemen. Stemmen kan nog t/m 16 mei. Dat kan eenvoudig online of door middel van het stemansicht. Bovendien maken stemmers bij het achterlaten van hun gegevens kans op een Fuji Film Instax-camera!

Vier de Dag van de Jonge Jury met ons mee op 9 juni 2022

Sluit de Jonge Jury feestelijk af tijdens de Dag van de Jonge Jury op donderdag 9 juni in de Doelen! Deze dag is gevuld met mini-workshops, optredens en interviews met de meest populaire jeugdboekenschrijvers van dit moment, met als hoogtepunt de uitreiking van de Prijs van de Jonge Jury 2022 aan de schrijver van het boek met de meeste stemmen. Kaarten kosten €17,50 (incl. btw) per leerling en toegang voor begeleiders is volledig gratis. Betalen met Cultuurkaarttegoed is ook mogelijk. Komt 9 juni u niet uit? Kies dan voor de Dag van de Jonge Jury op school met een inspirerende lesbrief én bezoek van een bekende jeugdboekenschrijver in de klas.

Voor meer informatie over dit leesbevorderende programma voor leerlingen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs (vmbo b/k/t als havo en vwo) bezoek de website van de Jonge Jury: www.jongejury.nl

Vorige
Vorige

Gratis evenement voor leesambassadeurs én geïnteresseerden.

Volgende
Volgende

Acht tips voor een voorleesfeest met klein krokodilletje.